Σλανγκοπαίδεια: Ελληνοαγγλικό και Αγγλοελληνικό σλανγκολεξικό

 Σλανγκοπαίδεια: τ’ είν τούτο;

Tο ανά οθόνης σάη φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε σοβαρό (λέμε τώρα!) Ελληνοαγγλικό και Αγγλοελληνικό λεξικό της αργκό, να ξελασπώνει τόσο τον μπερδεμένο αγγλοσάξονα διερμηνέα που αναρωτιέται τι σταδγιάλα σημαίνει η μυξοπαρθένα,  όσο και τον Ελληνοαμερικλάνο πιτσιρικά που αναρωτιέται πως αποδίδεται η λέξη queef στην γλώσσα των προγόνων του.

  • Το Ελληνοαγγλικό σλανγκολεξικό έχει σχεδόν 4.500 καταχωρήσεις.
  • Το Αγγλοελληνικό σλανγκολεξικό έχει πάνω από 3.000  καταχωρήσεις.

Κάθε ιδέα ή πρόταση για την βελτίωση της ιστιοσελίδα μας είναι ευπρόσδεκτη!

 Ιστογραφία

Translatum.gr:  γαμάτο μεταφραστικό πόρταλ με Ελληνοαγγλικό και Αγγλοελληνικό σλανγκοφόρουμ. Ρωτήστε ότι σχετικό θέλετε και μια ενθουσιώδης κοινότητα μεταφραστών θα σπεύσει να σας απαντήσει σε χρόνο ντετέ.

Magic Search: το απόλυτο μετά-ψαχρήρι του μεταφραστή, σαρώνει κάθε e-λεξικό στο νέτι για πάρτη σας.

Slang.gr:  ένα σχεδόν πλήρες σλανγκολεξικό που συντάσσεται από τα μέλη του. Υπήρξα συντονιστής του για πάνω από πέντε χρόνια και έχω αναρτήσει 1,257 λήμματα. Κάποια στιγμή διεγράφην με συνοπτικές από μερίδα συντονιστών λόγω εικαστικών και πολιτικών διαφορών.

Ελ Σλανγκογουίκι: νέο σλανγκολεξικό τ. wiki.

Lexilogia.gr: προσφέρει χρήσιμα μεταφραστικά εργαλεία και εξαιρετικό φόρουμ.


Ψιλά γράμματα: Η αργκό είναι σκληρή και προσβλητική γλώσσα, εννοείται ότι δεν πρεσβεύουμε την χρήση ορισμένων εκφράσεων που θα συναντήσετε εδώ. Κανείς δεν είπε ότι η λεξικογράφηση είναι καθαρή υπόθεση…

Advertisements